Online shoppen
 is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Dit heeft de pandemie in 2020 & 2021 ons wel aangetoond. Iedere ondernemer was bijna verplicht om online aanwezig te zijn en een groot deel hiervan ook online producten of diensten te verkopen.

Wat zijn de voordelen van een webshop :

  • Je volledige assortiment is in één muisklik beschikbaar voor iedereen
  • Een webshop is 24/7 bereikbaar voor jouw klanten. Ze kunnen op elk moment van de dag een bestelling plaatsen zonder rekening te moeten houden met openingsuren. Dit zorgt ervoor dat jij flexibeler kan zijn met jouw tijd
  • Je bereikt een grotere doelgroep, mensen hoeven zich niet meer te verplaatsen naar een fysieke winkel en kopen vaker online. Jouw doelgroep is dus plots veel groter geworden zonder dat je in iedere stad een winkel moet hebben.

#1 Assortiment

Het platform dat wij gebruiken is heel uitbreidbaar, het systeem kan meer dan duizend producten verwerken zonder enig probleem. Dit maakt het dus mogelijk om een groot aanbod te hebben op jouw webshop.

#2 Bereikbaarheid

Wie had er in 2019 gedacht dat we ooit verplicht gingen moeten sluiten of met een avondklok zitten? Wij alleszins niet. Dit zorgde ervoor dat zelf de mensen die tot bij jou wouden komen, dit niet mochten doen. Waardoor jouw bereikbaarheid sterk daalde. Dankzij een webshop is jouw aanbod steeds beschikbaar.

#3 Doelgroep

Dankzij jouw webshop ben je zowel beschikbaar voor een klant aan de kust als in de Ardennen, je kan zelf een stapje verder gaan naar een internationale markt. Hier kan je heel gemakkelijk Nederland als doelgroep nemen, zonder de extra kosten om jouw webshop in verschillende talen te laten bouwen. Dit zorgt ervoor dat jouw doelgroep plots met miljoenen mensen groeit.

Fresh & Light Coding ontwerpt voor jouw bedrijf een moderne en gebruiksvriendelijke webshop op maat. We leggen jouw idee samen met onze ervaring zodat je een totaalbeeld krijg van hoe jouw ideale webshop er zal uitzien. We komen bij jou langs of organiseren een online meeting. Wat wil je bereiken met je webshop? Welke tools heb je nodig? Welke procedures moeten de klanten doorlopen bij het bestelproces?

Wens je meer info te krijgen over webshops of een vrijblijvende meeting in te plannen? Contacteer ons

Wens je op de hoogte te blijven ?

Schrijf je hier in en wij houden jou op de hoogte zodra er nieuws is.

Geen spam, beloofd.